Mašine za pranje i poliranje tvrdih podova

Karcher mašine za pranje tvrdih podova su idealne za dubinsko čišćenje, održavanje i poliranje tvrdih podova. Garantujući vam vrhunske performance, široka lepeza uređaja iz ovog segmenta, biće idealna za svaki tip poda i zadatka čišćenja uz ekonomičnost i značajnu uštedu vremena.
 
B_90_R_airport
Single-disc machines

Mašine sa jednim diskom

Mašine sa jednim diskom su savršene za sve tipove tvrdih podova. Karcher nudi različite uređaje u zavisnosti da li želite da perete, polirate ili dubinski čistite
Scrubber driers compact

Kompaktne mašine za pranje tvrdih podova

Karcher kompaktne mašine za pranje tvrdih podova: lake i jednostavne za korišćenje. Idealne za manje i srednje veličine tvrdih podova.
Scrubber driers walk-behind

Samohodne gurajuće mašine za pranje tvrdih podova

Karcher samohodni (sa pogonom) gurajući uređaji za pranje tvrdih podova omogućavaju brzo čišćenje manjih i srednjih površina.
Scrubber driers step-on

Stajaće mašine za pranje tvrdih podova

Operateri ovih uređaja za pranje tvrdih podova stoje na platformi. Inovativni stajaći koncept kombinuje izvrsnu upravljivost gurajućih sa brzinom voznih uređaja ovog tipa.
Scrubber driers ride-on

Vozne mašine za pranje tvrdih podova

Vozila za pranje tvrdih podova su pogodna za čišćenje površina većih od 1500 m2 i odlična su alternativa samohodnim uređajima iz ove klase. Iako većih dimenzija - izuzetno upravljiva.
Scrubber driers walk-behind

Mašine za čišćenje pokretnih stepenica

Karcher mašine za čišćenje pokretnih stepenica čiste brzo i temeljno i možete dobiti optimalne rezultate na pokretnim stepenicama kao i koridorima
Scrubber driers ride-on

Mašine za poliranje

Karcher mašine za poliranje će učiniti da vaš pod zasija kao da je nov.