Usisivači

Aqua speed Srbija

Šta baka nije znala . Od usisivača do potpuno automatskog RoboCleaner : U asortimanu Karcher usisivača , možete očekivati mnogo . Naši uređaji impresionirati sa izuzetnom lakoćom i iznenađenje sa inovacijama .
 
VC_6300_app_dd_2
Staubsauger

Karcher usisivači za suvo usisavanje

Karcher usisivači za suvo usisavanje svojim sistemom za brzu zamenu papučica, inventivnim sistemom točkića i izuzetnom snagom, postavljaju nove standarde.
Staubsauger mit Wasserfilter

Karcher usisivači sa vodenim filterom

Anti-alergijski i anti-bakterijski usisivači sa vodenim filterom zadržavaju u sebi sve usisane čestice veće od 0,3 mikrona (polen, grinje i bakterije i odlikuje ih nivo filtracije od 99,997%. Prvi nivo filtracije je voda.
Nass- / Trockensauger

Karcher usisivači za suvo i mokro usisavanje

Za sve tipove prljavštine: Каrcher usisivači za suvo i mokro usisavanje su idealni za garaže, radionice, renoviranja ili manja privatna gradilišta.
Waschsauger

Karcher usisivači za pranje tepiha i mebla

Usisivači za pranje tepiha i mebla mogu se koristiti i za pranje dušeka ali i tvrdih podova. Uz pomoć pumpe nanosimo rastvor vode i deterdženta na tretiranu površinu i usisavamo prljavštinu u usisivač. Usisivači za pranje tepiha i mebla mogu se i nezavisno koristiti samo za usisavanje prašine (kao klasični usisivač) ili vode.
Reinigungsroboter

Karcher Robocleaner RC 3000

Robot usisivač Robocleaner RC 3000 je automatski usisivač koji detektuje prepreke, projektuje svoju putanju u prostoru, automatski se vraća u baznu stanicu na punjenje baterije i pražnjenje posude sa prašinom. Vaše je samo da ocenite kvalitet njegovog rada kada se vratite u svoj dom.
Bohrstaubfänger

Usisivači za usisavanje pepela

Novi usisivači iz Karcher-ovog programa za suvo usisavanje i usisavanje pepela iz kamina, sauna i roštilja predstavljaju inovativan način za uklanjanje ove vrste prašine i otpada.